Wat kunnen wij nog meer?

Als klusbedrijf kunnen wij onderstaand ook voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op bij vragen!

Verhuizen

Wij regelen kleine verhuizingen die vrij eenvoudig te regelen zijn mits je de krachten en het juiste materiaal hebt. Wij zijn in principe 7 x 24 uur beschikbaar, werken in team-ploegverband. Dus wij richten ons op kamers, appartementen en kleinere woningen.

Opruimen

We kennen allemaal dat gevoel, het moet weg maar afvoeren als grof vuil is zonde. Ophalen tegen eventueel een kleine vergoeding of sociaal hergebruik en milieu-vriendelijk afvoeren spreekt ons aan. Wij kunnen zaken in opslag nemen, en op  basis van commissie voor u verkopen. Hierbij rgelen we eventueel ook het opknappen, een verfje geven of schoonmaken.

Ontruimen

Heeft u haast om een ruimte leeg te krijgen? Wilt u (tijdelijk) goederen opslaan of exploiteren (verhuren)? U vraagt en wij doen ons best de dienst te leveren die u zoekt!

N

Opslag

Wij kunnen uw spullen tijdelijk maar ook voor langere tijd opslaan op diverse locaties. Tarieven hiervoor hangen o.a. samen met de directe toegankelijk van uw spullen, denk aan begane grond of gestapeld op een etage.

Afvoer/Tuinverzorging

Spullen die u wilt verkopen met of zonder opknappen kunnen wij voor u verzorgen, alsmede afvoer van spullen naar andere locaties of grof vuil etc. Tuinaanleg en – onderhoud doen wij altijd in samenwerking met een hovenier. Alles wordt milieu-verantwoord afgevoerd.

Hand- en spandiensten

Hand- en spandiensten. Wij doen het graag. U heeft vast wel eens zo’n moment waarbij een extra handje handig zou zijn. Bel ons gerust, wij komen graag. Wij werken graag samen met andere professionals.

Stuur ons gerust een mail.

Of bel ons. We beantwoorden graag al uw vragen.

Contact